Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ COMERÇ ACTIU ACA

Navegació

 
 

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement
24/03/2018

 Des de l'ACA -Ametlla Comerç Actiu- donem la benvinguda a l'Associació a la Papereria Llibreria Miranius, c. de l'Antic Camí de Caldes, 21, Local 2.

Telèfon de contacte 938430258.

Imatge de complement Veure galeria
12/01/2018

El proper dilluns es començaran a repartir els premis corresponents a la Campanya de Nadal de l'ACA. Ja hem tret els 63 afortunats que obtindran, entre tots ells, 2000 euros per comprar a les botigues associades. 

 

Imatge de complement
22/11/2017

 

SORTEGEM MÉS DE 2.000 € EN VALS DE COMPRA ALS ESTABLIMENT, I UNA PANERA DE PRODUCTES I VALS EN SERVEIS, REGALEM BOSSES REUTILITZABLES I LES CARTES PER SES MAJETATS ELS REIS D’ORIENT.

 

Com cada any els comerciants de l’Ametlla Comerç Actiu hem preparat la Campanya de Nadal amb el tradicional nom de “L’ACA per Nadal et fa un regal”, però aquest any no serà un regal, ja què des de l’Associació s’ha preparat un Nadal ple de regals.

 

La campanya començarà l’11 de desembre de 2017 i finalitzarà el 5 gener de 2018, durant tots aquest dies per cada compra als establiments de l’Associació de comerciants, els clients podran emplenar una butlleta per entrar en el sorteig de 2.000 € en vals de compres i d’una panera de productes i vals en serveis als establiments associats.

 

Del sorteig en sortiran 63 persones premiades, 2 premis de 100 €; 20 premis de 50 €;  40 premis de 20 € en vals de compres, i una panera de producte i vals per a serveis als establiments associats a l’Ametlla Comerç Actiu.

 

El sorteig se celebrarà en un acte públic el 12 de gener a les 17.00 h. a la plaça de l’Ajuntament, els més petits podran gaudir de xocolata desfeta.

 

Cartes per ses Majestats els Reis d’Orient

 

Aquest any l’Associació l’Ametlla Comerç Actiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla hem preparat unes boniques cartes perquè els més petits puguin escriure els seus desitjos a ses Majestats els Reis d’Orient, podeu passar per qualsevol establiment associat a recollir-la.

 

Bosses reutilitzables:

 

Volem un poble responsable i sostenible, i també volem facilitar les compres dels nostres clients, amb aquests objectius des de l’Associació l’Ametlla Comerç Actiu regalarem bosses reutilitzables durats les festes de Nadal.

Demana la teva bossa per compres superiors a 10 € a qualsevol establiment associat.

 

Us desitgem unes bones compres, us hi esperem als establiments de l’Associació de l’Ametlla Comerç Actiu!

 

Bon Nadal a tothom!

 

L’ACA

Imatge de complement
20/11/2017

L'any vinent farem 10 anys i volíem aprofitar l'avinentesa per actualitzar el logotip de l'associació. Aquí teniu el que serà el nostre logo d'ara en endavant. Esperem que us agradi!  

Imatge de complement Veure galeria
04/11/2017

 A Catalunya la nit del 31 d’Octubre es celebra d’una manera única i especial!


La castanyada  és una festa que gira entorn del foc, les castanyes, els panellets i els moniatos rostits! Tots aquests tiberis es reguen amb vi moscatell de la terra!

 

És una festa tradicional que es nodreix dels productes de temporada, sent els fruits secs els principals protagonistes, tant la castanya com l’ametlla, que és la base dels panellets.

Uns quants dies abans aquesta fruita tardorenca ja omple festes escolars, fires, àpats familiars i concorregudes celebracions de carrer, aquesta festa es representa amb la figura de la Castanyera.

Des de l’Ametlla Comerç Actiu, un any més hem tornat a gaudir d’una de les Festes més típiques i arrelades del nostre país, treballant per donar suport a les activitats culturals i de convivència, tot organitzant el passat dia 3 de novembre la Festa de la Castanyada del nostre municipi amb la nostra castanyera a la plaça de l’Ajuntament.

Des de el dia 24 d’octubre els establiments associats van regalar vals de degustació a tots els clients que realitzaven una compra superior a 5 €, per recollir la seva paperina de castanyes rostides.

 

L’Associació de l’Ametlla Comerç Actiu, més que comerciants som persones que ens estimem el nostre poble. 

 

La Junta

 

 

Retol de la campanya
24/10/2017

 Benvolguts ametllatans/es: 

Ja tenim aquí la nova campanya de l'Ametlla Comerç Actiu, aprofitant que ve la Castanyada. 

L'ACA ha organitzat una Festa de la Castanyada el proper divendres 3 de novembre, de 17.30 a les 19.30 on hi haurà una festa infantil i regalarem castanyes a tots aquells que abans hagin vingut a comprar a les botigues associades. 

Us hi esperem!!! 

68 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>