Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ COMERÇ ACTIU ACA

Navegació

 
 

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement
29/07/2017

  

Benvolguts Ametllatans/es:

Us informem que l’Associació ha contractat els serveis d’una empresa de dinamització comercial, per tal de treballar professionalment els nostres projectes.

La contractació de l’empresa és fruit d’un Conveni amb l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès que va sol·licitar a la Diputació de Barcelona les subvencions de la partida de contractació de la gestió professionalitzada per a les Associacions de Comerciants de l’Ametlla.

La subvenció atorgada per la Diputació a l’Ajuntament de l’Ametlla consisteix a que cada una de les parts implicades (Associació, Diputació i Ajuntament) inverteixi la mateixa quantitat en el projecte, en aquest cas, 1000 euros.

La suma dels imports ha permès a l’ACA contractar a l’empresa COHESIONA, especialitzada a la dinamització comercial. Aquesta empresa l’avala una trajectòria de més de 15 anys i compta amb diferents reconeixements i premis a diferents projectes de dinamització comercial. COHESIONA serà l’empresa que ens acompanyarà en els nostres projectes.

Al mes de SETEMBRE celebrarem una reunió informativa als socis per presentar-vos a la responsable de l’empresa i el pla d’actuacions que estem treballant, esperant que les properes campanyes que l’Associació organitzi per dinamitzar el comerç, siguin d’això més enriquidores pels ametllatans/es.  

Us desitgem molt bones vacances a tots i totes, ens trobem al setembre amb nous projectes i molta il·lusió.

Salutacions,

 

Imatge de complement
26/01/2017

Donada la nova ordenança municipal de mercats de venda no sedentària de l’Ametlla del Vallès, l’Associació de Comerç de l’Ametlla (ACA) vol comunicar:

 

PRIMER: L’Ajuntament no ens havia informat de res d’aquest tema i l’Associació s’ha assabentat pels diaris.

SEGON: Avui dijous hem concertat una reunió amb Alcaldia i la regidoria de Comerç perquè ens facin els aclariments adients.

TERCER: En principi, la nostra posició és contrària a l’apertura en diumenges perquè afavoreix a les grans superfícies envers el comerç de proximitat, que és el comerç que aquesta Associació representa.

 

Donat a l’Ametlla, a 26 de Gener de 2017 

Imatge de complement
10/10/2016

 Benvolguts ametllatans i ametllatanes: 

 

Si bé és cert que fa poc més de quatre dies que vam començar l'escola, l'Associació de Comerç ja té engegada la campanya de Nadal 2016. Enguany, repartirem 4.200 euros en premis directes. 

 

La Junta. 

Imatge de complement Veure galeria
22/12/2015

Ametllatans i ametllatanes!! Ja comencen a sortir els primers premis grossos de la Campanya de Nadal de l'ACA.

A la secció de Fotogaleries teniu les imatges dels guanyadors.  

Imatge de complement
15/05/2015

 Benvolguts associats/des: 

Amb motiu de les eleccions municipals, ens hem vist obligats a canviar la data de la celebració de l'assemblea de l'associació pel proper DIMARTS 26 de MAIG a les 20.15 h en primera convocatoria a la SALA POLIVALENT. 

Durant la setmana prevista no hi ha disponibilitat dels equipaments municipals. 

Moltes gràcies!

Us esperem!

La Junta

Imatge de complement
07/05/2015

Us comuniquem que la Junta a convocat Assemble General Ordinària pel proper 20 de maig de 2015 a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en segona convocatòria.  

68 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>